La barqueta dels colors

miércoles, 18 de agosto de 2010

Projectes realitzats

Hem mostrat els nostres treballs a Cardedeu i a diferents poblacions de Catalunya, amb la intenció de mostrar la feina feta a l'Estudi d'Art i hem viscut experiències humanes i creatives remarcables. Voldriem anomenar  entre d'altres:“Montseny, 24 mirades encerclades - 1999”
Carpeta d'obra gràfica, realitzada per els alumnes adults. Edició de cinquanta exemplars numerats. Exposada a diverses poblacions de Catalunya.

                                   


“Líquens d'Art- 34 mirades sobre la pedra del Garraf - 2001”
Exposició col·lectiva itinerant. Realitzada per els alumnes adults,  que van ser acompanyats per diferents artistes consegrats del nostre país: Josep Guinovart, Ángel Camino, Pep Fajardo, Benet Rossell, Carles Hac Mor, Ester Xargay, Pere Salines i Jaume Fortuny.
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.“A partir del bosc pintat d’Oma d’Agustín Ibarrola - 2001”
Treball dels infants inspirat en el bosc pintat d'Oma de l'artista basc Agustín Ibarrola.
Un cop realitzats els dibuixos, van ser entregats a l’artista per una representació d’alumnes de l’Estudi d’Art al seu taller.“Pintar el vent - 2005”
Dibuixos i pintures  realitzades per els infants sobre un poema de la cantant i representant  del poble Mapuche, Beatriz Pichi Malen. Va ser una exposició col·lectiva que va itinerar per diverses poblacions de Catalunya, acompanyada d'un vídeo que va mostrar aquesta experiència artística.
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Ajuntament de Begues i Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls.Escrits breus / Obra gràfica - 2006
Carpeta d’obra gràfica realitzada per els alumnes adults. Gravats sobre planxes de zenc de 10x10 cms.
Inspirats en  poemes de persones vinculades a l’associació Pasta de full de Cardedeu.
Presentació del treball, capella de Sant Corneli de Cardedeu. “Il mondo dell’olio, Luigi Tega i l’Estudi d’Art - 2007”
Treball realitzat per els infants a partir de l’olor i el gust de l’oli d’oliva del Molino Il Fattore de la població de Vescia di Foligno, Úmbria (Itàlia).
Aquests dibuixos i pintures es van entregar al molí d’oli al Juliol de 2007.


"Cinque terre, Música d'Arturo Blasco / Infants de l'Estudi d'Art - 2007"
Dibuixos i pintures dels infants a partir de l'obra musical "Cinque terre" del compositor i guitarriste Arturo Blasco.
Inauguració a l'espai de la Tèxtil Rase de Cardedeu. Interpretació de la peça a càrrer d'Arturo Blàsco amb la col.laboració especial del compositor basc Bingen Mendizabal.
"Dos murals a l'escola CEIP Mil·lenari de Cardedeu - 2008"
Creació i realització de dos murals per un grup de joves alumnes de l'Estudi d'Art a l'escola CEIP Mil·lenari de Cardedeu.

Els contes de l’avi llop - 2008
Els dibuixos i pintures d’alumnes del nostre Estudi, van acompañar l’escenografía de l’obra de teatre “Els contes de l’avi llop”, de la companyia Artescena de Cardedeu. Textos de Ramon Monton.


“L'Asinara, una illa de Sardenya (Itàlia) - 2009”
Treball dels infants i adults interpretant les sensacions que han rebut a partir del coneixement del territori i de  la seva história.
Els treballs es van entregar al director del “Parco Nazionale dell’Asinara”.
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Obra Cultural de l’Alguer, Parco Nazionale dell’Asinara i Fundació Symbola.


No hay comentarios:

Publicar un comentario